//Actrița Goo Hye Sun a vorbit despre ultima sa carte și i-a mulțumit soțului său pentru susținere

Actrița Goo Hye Sun a vorbit despre ultima sa carte și i-a mulțumit soțului său pentru susținere

Actrița Goo Hye Sun a vorbit despre ultima sa creație.

Astăzi, 10 iulie 2019, Goo Hye Sun a acordat un interviu în care a vorbit despre ultimul său roman de ficțiune, „Heart-Shaped Tears” și despre viața sa personală.Ea a dezvăluit că în carte sunt descrise multe din experiențele sale personale pe care le-a trăit de-a lungul relațiilor pe care le-a avut până acum, romanul fiind despre dragoste și relații.

Ea a declarat: „Am fost în multe relații. Am învățat multe despre viața mea prin relațiile pe care le-am avut. Cred că dragostea te ajută să înțelegi oamenii. Eroina principală a cărții este îndrăgostită lulea.”

Goo Hye Sun a vorbit apoi și despre cât de grozav este soțul ei, actorul Ahn Jae Hyun, și cât de mult o susține în tot ceea ce face. Ea a spus: „Lui nu îi place să citească romane de ficțiune sud-coreene, pentru că, de obicei, personajul feminin are o personalitate nerealistică. Totuși, mi-a citit romanul. Chiar îi mulțumesc. Unde mai există un soț care să își înțeleagă soția că scrie romane romantice de ficțiune? Personal, cred că e dificil de trăit cu cineva ca mine, așa că întotdeauna îi mulțumesc pentru că sunt vie.”

Goo Hye Sun și Ahn Jae Hyun sunt împreună din 2015, cei doi căsătorindu-se pe 21 mai 2016.
Sursa: kstarlive.com