//Actrița Han Ji Sung a murit într-un accident de mașină

Actrița Han Ji Sung a murit într-un accident de mașină

Ieri, 7 mai a.c., a apărut știrea conform căreia o actriță a decedat într-un accident de mașină pe o autostradă din Coreea de Sud.

Inițial nu s-a aflat identitatea acesteia, dar acum s-a anunțat că este vorba de actrița Han Ji Sung, avea 28 de ani și a debutat în 2010 ca membră a trupei B. Dolls. După destrămarea trupei, aceasta și-a început cariera de actriță, ea jucând în dramele „Second to Last Love” și „Happy Sisters”, precum și în numeroase filme.


Accidentul a avut loc pe autostrada Aeroportului Internațional Incheon pe 7 mai la ora 3,50 dimineața. Se pare că ea a parcat mașina pe autostradă întrucât soțul ei (care era pasager în mașină) să își facă nevoile, a dat drumul luminilor de avarie și a ieșit și ea din mașină. Imediat după ce a coborât din mașină (un Mercedez Benz C200), actrița a fost lovită de două mașini care circulau (un taxi și un autoturism Sedan), ea murind la locul accidentului. Poliția face acum investigații să afle motivul pentru care a oprit pe autostradă și nu la un popas de pe autostradă și de ce a coborât din mașină și îi cercetează și pe cei doi șoferi a mașinilor care au lovit-o mortal.

Condoleanțe familiei îndurerate!
Sursa: kstarlive.com