//Actrița Kang So Ra a anunțat că se căsătorește și a transmis o scrisoare fanilor

Actrița Kang So Ra a anunțat că se căsătorește și a transmis o scrisoare fanilor

Kang So Ra a surprins pe toată lumea prin anunțul căsătoriei sale cu o non-celebritate, anunț făcut de către agenția actriței.

Astfel, ieri 17 august 2020, Plum Actors a dat următorul comunicat:
„Bună ziua, suntem Plum Actors.
Vă anunțăm câteva vești în legătură cu actrița Kang So Ra.
Actrița agenției Plum Actors, Kang So Ra, și vechiul său iubit non-celebritate, pe baza încrederii și dragostei lor reciproce, s-au decis să se căsătorească.
Inițial, nunta trebuia sa aibă loc pe 29 august, dar a fost anulată din cauza înrăutățirii pandemiei de COVID-19. Ceremonia a fost înlocuită cu o mică adunare a cuplului și a familiilor lor.
Din considerație pentru mire, care nu este o celebritate, și a familiilor celor doi, toate detaliile vor rămâne private, așa că cerem jurnaliștilor înțelegere.
Kang So Ra va continua să apară în fața dvoastră ca actriță, cu proiecte bune și noi activități.
Vă rugăm să transmiteți actriței Kang So Ra susținerea și binecuvântarea dvoastră, care are în față un nou început al vieții ei.
Vă mulțumim.”
După acest anunț, și actrița a dorit să transmită un mesaj fanilor ei, postând o scrisoare scrisă de mână pe site-ul oficial al fanilor săi, intitulat Bling. Vedeți mai jos întreaga sa scrisoare:

„Bună ziua, sunt Kang So Ra.
A trecut ceva vreme de când nu am mai salutat familia Bling.
Sunt îngrijorată și emoționată când vă salut, dar am vrut să vă dau aceste vești personal, așa că scriu aceste rânduri cu curaj.
Au trecut deja 11 ani de când am debutat. Vă mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat și care au fost mai fericiți chiar decât mine pentru mine și simt o recunoștință pe care nu o pot exprima în cuvinte. Vă mulțumesc pentru susținere, iar dragostea pe care mi-ați oferit-o timp de 11 ani, mi-a dat putere să ajung atât de departe. Vă mulțumesc sincer că ați fost alături de mine, făcându-mă să mă simt în siguranță.
Eu, Kang So Ra, care pentru mulți dintre Bling Bling am fost sora mai mică, prietena sau sora mai mare, mă căsătoresc la sfârșitul lunii august. Probabil ați fost surprinși de aceste vești subite. Am găsit un om bun cu care vreau să îmi petrec restul vieții mele, așa că vă împărtășesc aceste vești prin intermediul acestei scrisori.
Mă voi strădui să arăt o căsnicie fericită și mult mai multe imagini ale mele ca actriță, pentru a vă întoarce tot ce am primit de la voi, cei care ați crezut în mine și m-ați susținut. Vă rog să mă vegheați în continuare.
Cu toate că tuturor le este greu în această perioadă, sper sincer să rămâneți sănătoși.
Vă mulțumesc că ați citit această lungă scrisoare.
De la Kang So Ra”

Felicitări, Kang So Ra și casă de piatră!
Sursa: soompi.com

TAGS: