//Actrița Lee Jung Hyun a anunțat că se va căsători

Actrița Lee Jung Hyun a anunțat că se va căsători

Actrița Lee Jung Hyun se va căsători luna viitoare!

Agenția actriței, Banana Culture Entertainment, a anunțat într-o conferință de presă că Lee Jung Hyun este logodită și se va căsători luna viitoare.

Ceremonia de nuntă va avea loc pe 7 aprilie. După cele declarate de către agenția ei, s-ar părea că actrița este într-o relație cu viitorul ei soț de un an de zile.Tot ce se cunoaște până acum despre mire este doar că este mai în vârstă decât ea cu trei ani, este medic chirurg ortoped la un spital universitar din Seul și că este sincer și grijuliu. Deoarece acesta nu este o personalitate publică, agenția a declarat că nu va fi divulgată locația la care va avea loc fericitul eveniment, invitați fiind doar membrii celor două familii și cunoștințele apropiate.

Ieri dimineață, Lee Jung Hyun a postat pe o rețea de socializare o scrisoare prin care își anunță fanii despre acest eveniment important al vieții ei. În această scrisoare, ea a menționat faptul că au trecut aproape 21 de ani de la debutul ei în industria de entertainment și că, în tot acest timp, a primit multă dragoste și susținere din partea fanilor. A mai spus că pe atunci credea că va rămâne „îndrăgostită doar de munca ei pentru totdeauna”, dar acum a întâlnit pe cineva care i-a dat curaj și dragostea care îi lipsea.

Ea a mai scris: „Iubitul meu soț este un om cu o profesie comună, și din respect și grija pentru celălalt, vom încerca să trăim fericiți până la adânci bătrâneți, ridicând cortina unei noi etape ale vieților noastre”.

În final, ea a mulțumit fanilor pentru susținere și le-a promis că, după nuntă, va reveni ca o actriță mult mai bună în diferite proiecte.
NR: Lee Jung Hyun a împlinit pe 7 februarie a.c. 39 de ani, ea fiind cunoscută și sub numele de scenă Ava, fiind cunoscută atât ca actriță, cât și ca interpretă de muzică pop, având lansate numeroase albume și piese de pe coloanele sonore ale unor drame.

Îi dorim și noi o căsnicie lungă și fericită!

Sursa: kpoplove.koreadaily.com