//Actrița Lee Tae Im s-a retras total din viața publică

Actrița Lee Tae Im s-a retras total din viața publică

Actrița Lee Tae Im a început o nouă viață, ieșind în totalitate din viața publică.

Ea a anunțat în luna martie a acestui an că se retrege din industria entertainmentului, lăsând un mesaj de rămas bun fanilor ei, pe contul ei de Instagram, anunțându-i că va începe o nouă viață ca o persoană comună și simplă, renunțând la celebritate.

„Sunt Tae Im. A trecut ceva vreme. Am trecut prin clipe dificile din cauza multor gânduri și greutăți. Am decis să trăiesc o viață comună de acum înainte. Nu îi voi uita pe toți cei care m-au iubit și susținut. Vă mulțumesc” – a scris Lee Tae Im în mesajul ei de rămas bun.Anunțul retragerii ei din viața publică a șocat nu numai fanii, ci chiar și propria ei agenție. Se pare că ea a făcut acest anunț fără a notifica înainte agenția sa, în special că ea mai avea un an de contract. Dar, actrița a preferat să plătească penalitățile prevăzute în contract și să rezilieze contractul înainte de termen.

La scurt timp după anunțul de retragere, s-a aflat că Lee Tae Im era însărcinată de trei luni și se pregătea să se căsătorească cu logodnicul ei, un om de afaceri de la M&A.

Acum, însă, ea și-a șters toate conturile și profilurile de pe platformele de socializare. După ce a dispărut cu totul de pe internet, actrița Lee Tae Im va continua să existe prin munca pe care a lăsat-o în urmă și în memoria și inimile fanilor ei.
Sursa: koreaboo.com

TAGS: