//Actrița Oh In Hye, dusă la spital după ce a fost găsită inconștientă în propria sa casă

Actrița Oh In Hye, dusă la spital după ce a fost găsită inconștientă în propria sa casă

Actriței Oh In Hye i-a revenit pulsul și a început să respire după ce a fost dusă la spital, dar este încă inconștientă.

Astăzi, 14 septembrie 2020, poliția a dezvăluit că astăzi, în jurul orei 5,00 dimineața, Oh In Hye a fost găsită în stop cardiac în casa ei.
Paramedicii i-au acordat imediat primele măsuri de resuscitare, după care a fost dusă la cel mai apropiat spital, iar acum se pare că actrița are din nou puls și a început să respire, dar nu și-a recăpătat cunoștința încă.

O sursă din cadrul poliției a declarat că au fost sunați de un prieten al actriței, care nu a reușit să ia legătura cu ea, spunând: „Suspectăm că a fost o încercare de sinucidere. Încă nu am investigat această posibilitate, așa că nu avem încă alte detalii”. Probabil, se va afla mai multe, după ce Oh In Hye își va recăpăta cunoștința.

Oh In Hye este născută pe 4 ianuarie 1984 și a debutat în anul 2011, în filmul „Sin of a Family”, jucând mai apoi încă în câteva filme și o dramă, ultimul său proiect fiind din 2014, când a jucat în filmul „The Plan”.
Sursa: soompi.com

TAGS: