//Actrița Park Bo Young a vorbit într-un interviu despre ultimul ei film și planurile ei după retragerea din actorie

Actrița Park Bo Young a vorbit într-un interviu despre ultimul ei film și planurile ei după retragerea din actorie

Într-un interviu acordat recent, actrița Park Bo Young a vorbit despre cariera ei artistică și despre viitorul său film ce va fi lansat în curând.

După interpretarea a numeroase și variate roluri în drame și filme, dintre care cele mai cunoscute fiind filmul „A Werewolf Boy” sau dramele „Oh My Ghostess” și „Strong Woman Do Bong Soon”, în ultimul său film „On Your Wedding Day”, Park Bo Young se transformă într-o fată inocentă care cunoaște pentru prima dată ce înseamnă dragostea.„On Your Wedding Day” este un film în care eroina principală, Seung Hee, interpretată de Park Bo Young, se îndrăgostește în trei secunde de Woo Yeon, interpretat de actorul Kim Young Kwang, care crede că Seung Hee este singura lui dragoste. Filmul spune povestea realistică a dificultăților primei iubiri.

Park Bo Young a fost lăudată pentru compatibilitatea și atracția față de foștii ei parteneri de platou din filmele și dramele sale anterioare, iar actualul său partener de film, Kim Young Kwang, nu a avut de spus decât lucruri bune despre colaborarea lor.

Ca răspuns la aceste laude, Park Bo Young a vorbit și ea laudativ despre partenerul ei din film, spunând: „El a prezentat perfect portretul personajului său, care este unul lipicios. Datorită lui, a putut fi prezentată dragostea pură.”. La laudele reporterului, ea s-a simțiti rușinată și a declarat modestă: „Eu nu am făcut prea mult”.

Personajul ei din film, Seung Hee, este drăguță, inteligentă și îndrăzneață. Park Bo Young a venit cu sugestii și idei proprii, care i s-au potrivit perfect, aceasta ducând la completarea perfectă a personajului interpretat de ea.

În timpul interviului, Park Bo Young a mai spus: „Mi-am dorit să fac un film romantic de multă vreme, dar nu au fost multe. După ce am citit scenariul, am realizat că personajul Seung Hee are o mentalitate definită și o personalitate hotărâtă, așa că am vrut să încerc. Eu cred că multe persoane vor să vadă partea mea luminoasă și iubitoare. Vreau să aleg acest mod de exprimare pentrui drame, dar pentru filme, vreau mai multă ambiție. Seung Hee nu este doar ofată veselă și iubitoare. Ea este o extensie a ambițiilor mele. Seung Hee nu seamănă deloc cu mine. Ea este idolul meu. În viața mea reală, eu sunt mai atentă la ceilalți și mai puțin hotărâtă. Din acest punct de vedere, Seung Hee este foarte diferită de mine. Ea nu are regrete. Dacă aș căuta în mine o parte care să semene cu Seung Hee, ar putea fi partea mea rece și neprietenoasă?”.

Față de stilul actoricesc, actrița a declarat: „Modul meu de joc trebuie îmbunătățit, dar sunt momente când pare că totul stă pe loc. A fost greu de fiecare dată când am simțit în felul acesta. Dacă stilul meu de a juca nu se îmbunătățește, am de gând să ma fac fermier la țară. Am încercat recent asta. A fost atât de reconfortant când am fost acolo. E plăcut să amesteci orezul cu pasta de ardei și să culegi varză proaspătă. Dar, nu m-am simțit copleșită. Cred că sunt multe lucruri pe care le voi putea face după ce voi împlini 30 de ani”.

Filmul „  On Your Wedding Day” va avea premiera pe 22 august a.c. Îl așteptăm și noi cu nerăbdare!
Sursa: soompi.com