//Actrița Park So Dam, din filmul „Parasite”, s-a fotografiat cu celebra Charlize Theron

Actrița Park So Dam, din filmul „Parasite”, s-a fotografiat cu celebra Charlize Theron

Park So Dam este extrem de fericită că s-a putut fotografia cu celebra actriță de la Hollywood, Charlize Theron.

Ieri, 21 ianuarie 2020, actrița din premiatul film sud-coreean „Parasite” a postat pe contul ei de Instagram, trei fotografii cu Charlize Theron, scriind simplu, „OMG”, alături de multe imoticoane care simbolizează surprinderea, lacrimi și inimi. 

View this post on Instagram

 

OMG😱😭😭❤️

A post shared by 박소담 (@sodam_park_0908) on

Fotografiile au fost făcute la ceremonia decernării premiilor „Screen Actors Guild Awards”, care a avut loc pe 19 ianuarie a.c., la Los Angeles, de unde celebrul film sud-coreean a plecat acasă cu un important premiu, „Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture” (care s-ar putea traduce „Prestație uimitoare a actorilor din distribuția unui film”), aceasta fiind prima dată în istoria acestui festival important de film, când acest premiu este câștigat de un film străin.

Filmul „Parasite”, care a făcut senzație pe plan internațional, este nominalizat și la Premiile Oscar, având șase nominalizări, inclusiv la categoria „Cel Mai Bun Film”.

Agenția actriței Park So Dam a anunțat că nu s-a decis încă dacă aceasta va fi prezentă sau nu pe 9 februarie 2020, la faimoasa ceremonie a decernării premiilor Oscar.
Sursa: soompi.com