//Actrița Seo Ye Ji a confirmat că va juca împreună cu Kim Soo Hyun într-o nouă dramă romantică

Actrița Seo Ye Ji a confirmat că va juca împreună cu Kim Soo Hyun într-o nouă dramă romantică

Este oficial: Seo Ye Ji și Kim Soo Hyun vor juca împreună în viitoarea dramă a canalului tvN, „Psycho But It’s Ok”.

Astăzi, 27 februarie 2020, agenția actriței, Gold Medalist, a confirmat că aceasta va interpreta rolul principal feminine în noua drama.Descrisă ca „o poveste romantică ce vindecă sufletele care seamănă cu o carte fantastică”, „Psycho But It’s Okay” va spune povestea unui îngrijitor comunitar care lucrează într-un sanatoriu psihiatric și nu are timp pentru dragoste și u scriitor care nu a cunoscut niciodată ce înseamnă iubirea, din cauza unui defect din naștere. După întâlnirea lor, cei doi încep să-și vindece încet rănile emoționale pe care le au.

Kim Soo Hyun va interpreta rolul îngrijitorului, pe nume Moon Kang Tae, care și-a pierdut părinții încă din copilărie și a trebuit să muncească de la o vârstă fragedă, pentru a-și întreține familia. El și-a petrecut întreaga viață având grijă de fratele lui mai mare, care suferă de autism, și a muncit pentru a pune mâncarea pe masă și pentru a avea un acoperiș deasupra capului. Epuizat de munca de zi cu zi și stresul cotidian, el nu și-a dorit nimic de la viață pentru el însuși și nici nu a putut să-și facă vise pentru un viitor mai bun.

Drama va fi regizată de Park Shin Woo, cel care a realizat și dramele de mare success „Encounter” și „Don’t Dare to Dream (Jealousy Incarnate)” și va avea premiera în luna iunie a acestui an.

O așteptăm și noi cu nerăbdare!Sursa: soompi.com