//Actrița Song Ji Hyo a confirmat revenirea pe micile ecrane, după o pauză de cinci ani

Actrița Song Ji Hyo a confirmat revenirea pe micile ecrane, după o pauză de cinci ani

Song Ji Hyo a confirmat că va reveni într-o nouă dramă, alături de actorul Park Si Hoo.

Se anunțase înainte că era în discuții pentru oferta unui rol, dar acum actrița a confirmat acceptul.Drama în care va juca, „Lovely Horribly”, este un horror romantic, care spune povestea dramatică a unei scenariste cu puteri supranaturale și interpătrunderea destinelor celor doi protagoniști (Song Ji Hyo și Park Si Hoo), care s-au născut în aceeași zi și la aceeași oră.

Song Ji Hyo va interpreta rolul lui Ji Eul Soon, o scenaristă fără noroc, dar pozitivă și optimistă, a cărei scenarii concepute de ea devin realitate, în timp ce actorul Park Si Hoo interpretează rolul unei celebrități de top.

De la drama „The Fugitive of Joseon”, aceasta va fi prima dramă în care actrița va apărea, după o lungă absență de cinci ani.

Ea și-a exprimat bucuria și nerăbdarea cu care așteaptă începerea acestui nou proiect, spunând: „Chiar sunt bucuroasă și nerăbdătoare să lucrez la o piesă atât de interesantă. Voi munci din greu să arăt o armonie perfectă dintre întreaga echipă de producție și actori”.

Lansarea dramei „Lovely Horribly” va avea loc în luna august a acestui an, imediat după terminarea dramei „Are You Human?”.
Așteptăm și noi cu nerăbdare să o revedem pe frumoasa actriță într-o nouă dramă!

Sursa: koreaboo.com