//Actrița Yoo In Na dovedește încă o dată cât de frumoasă este prietenia dintre ea și IU

Actrița Yoo In Na dovedește încă o dată cât de frumoasă este prietenia dintre ea și IU

Prietenia dintre cele două artiste este deosebită și puternică.

IU a arătat lumii acest lucru, postând fotografii cu rulota cu mâncare pe care a primit-o în dar de la prietena ei.Astăzi, 12 iulie 2019, artista a postat pe contul său de Instagram fotografii cu darul primit de la actrița Yoo In Na, alături de comentariul „IUinna”.

 

View this post on Instagram

 

아이유인나 냠👩‍❤️‍👩

A post shared by 이지금 (@dlwlrma) on

Actrița i-a trimis o rulotă de mâncare lui IU pe platourile de filmare, acolo unde IU încă filmează la drama în care joacă în prezent, „Hotel del Luna”, pentru a-și arăta susținerea față de draga sa prietenă. Pe bannere, ea a scris: „Totul se datorează regizorului Oh Choong Hwan și membrilor echipei” Fighting!” și „O susțin pe Manwol pentru a primi multă dragoste!! Dacă îi cumpăr lui Manwol mâncare, și drama va merge bine?”

Se pare că datorită generozității lui Yoo In Na, toți membrii echipei s-au bucurat de o masă bună pentru a-și continua programul încărcat, ei fiind extrem de recunoscători pentru rulota plină de mâncare.Se cunoaște faptul că pe cele două artiste, IU și Yoo In Na, le leagă o veche și strânsă prietenie.

Și se pare că prietenia lor continuă să fie la fel de frumoasă și în continuare.

Primul episod al dramei „Hotel Del Luna”, în care IU joacă alături de actorul Yeo Jin Goo va avea premiera pe 13 iulie a.c..
Sursa: koreaboo.com