//Actrițele Yoon Yeo Jung și Han Ye Ri își vor face debutul la Hollywood

Actrițele Yoon Yeo Jung și Han Ye Ri își vor face debutul la Hollywood

Actrițele Yoon Yeo Jung și Han Ye Ri vor juca în primul lor film de la Hollywood.

Cele două fac parte din distribuția filmului „Minari” și vor juca alături de actorul sud-coreean Steven Yeun, care a mai jucat în filme americane, el fiind crescut în Statele Unite ale Americii.Agențiile celor actrițe au declarat: „Ele vor sta în America și se pregătesc pentru prima filmare a filmului „Minari” care va avea loc săptămâna viitoare”.

„Minari” este un film despre o familie de sud-coreeni care au emigrat în Statele Unite ale Americii în anii ’80 pentru a-și împlini visul american. Filmul este bazat pe povestea adevărată a regizorului Isaac Chung, a cărui familie s-a mutat într-un sat din statul Arkansas. Chung este cunoscut pentru filmele „ Munyurangabo” și „Abigail Harm”.

Steven Yeun, care este producătorul executiv al filmului, va interpreta și rolul principal masculin, adică tatăl familiei sud-coreene. Încă nu se cunosc rolurile pe care le vor interpreta actrițele Yoon Yeo Jung și Han Ye Rin.

„Minari” este un film independent, distribuit de compania A24, companie cunoscută pentru filmele sale de înaltă clasă. Data lansării acestui film nu a fost dezvăluită încă.
Sursa: soompi.com