//Află dacă te încadrezi în tiparul ideal de fată a băieților din trupa BTS

Află dacă te încadrezi în tiparul ideal de fată a băieților din trupa BTS

Băieții din trupa BTS au dezvăluit care este tipul ideal de fată pentru fiecare dintre ei.
Jin

Iubita ideală a lui Jin trebuie să aibă o față și o personalitate de cățeluș. De asemenea, trebuie să știe să gătească foarte bine, ceea ce are total sens întrucât el este recunoscut pentru apetitul lui pentru mâncare. Totodată, trebuie să aibă un suflet bun și să aibă grijă de el.

Actrița care ar întruni toate condițiile idealului său de fată este Scarlett Johansson.

 

 

Suga

Suga și-ar dori ca iubita lui să fie ca el, să fie o persoană chibzuită și să iubească muzica hip-hop și rap. Își mai dorește, de asemenea, să fie calmă și înțelegătoare.

 

J-Hope

Iubita ideală a lui J-Hope trebuie să îi placă să citească, să fie grijulie cu cei din jur și să aibă un talent extraordinar la gătit. Vrea ca viitoarea lui iubită să îl susțină, să nu aibă ochi decât pentru el și să se gândească permanent la el.

 

Rap Monster

Iubita ideală pentru Rap Monster trebuie să fie atât inteligentă cât și feminină. Trebuie să fie sexy si să aibă o voce frumoasă. I-ar plăcea să arate bine și într-o ținută casual, cum ar fi un tricou simplu, jeanși și Converse roșii.

Când vine vorba de înălțime, i-ar plăcea o fată înaltă. Iar, în final, a mai sus că ar prefera să nu fie fumătoare și să nu meargă des în cluburi.

  

Jimin

Tipul ideal de fată a lui Jimin este cineva cu o personalitate frumoasă , drăguță și cu o înfățișare dulce. De asemenea, ar prefera ca iubita lui să fie mai scundă decât el. Întrucât nu are pe nimeni în minte care să întrunească aceste condiții, știe că fata potrivită va apărea într-o zi.

 

V

V preferă pe cineva care în aparență este rece dar, în interior, are o inimă caldă. De asemenea așteaptă de la viitoarea lui iubită să fie bună și să își respecte părinții. El a explicat că în trecut nu își dorea decât pe cineva care să îl ajute să își gestioneze banii și a glumit spunând că dacă el își irosește banii, ar trebui să fie cineva lângă el să îl oprească.

La sfârșitul zilei și-ar dori să aibă lângă el pe cineva care să îi facă o ciocolată caldă.

Actrița care ar întruni condițiile pe care el și le dorește este Kaya Scodelario.

 

Jungkook

Jungkook își dorește pe cineva cu un corp sănătos, cu musculatură tonifiată și picioare frumoase, dar și foarte inteligentă. Totodată, ea trebuie să cânte grozav și să facă mâncare bună. Jungkook a admis că el este foarte competitiv și și-ar dori să îi fie alături tot cineva competitiv ca și el. Iubita lui ideală trebuie să fie mai scundă decât el.

Actrița Emma Watson și IU sunt cele două care se apropie de tipul lui ideal de iubită.
Sursa: koreaboo.com preluat de pe BangtansFansite

TAGS: