//Aflați despre prima întâlnire a lui So Ji Sub cu actuala lui iubită

Aflați despre prima întâlnire a lui So Ji Sub cu actuala lui iubită

Pe 21 mai a.c., în cadrul emisiunii „One Night” a canalului SBS Entertainment News, au fost difuzate imagini de dinaintea începerii interviului actorilor So Ji Sub și Son Ye Jin, interviu realizat de actuala iubită a actorului, Jo Eun Jung, pentru promovarea filmului „Be with You”, film în care au jucat cei doi.

Atunci So Ji Sub și Jo Eun Jung s-au cunoscut și s-au văzut pentru prima oară.



În imaginile oferite de SBS, se văd clar momentele în care So Ji Sub pare a fi emoționat, lucru destul de bizar pentru un actor cu experiență ca el, care a mai trecut prin astfel de interviuri de nenumărate ori. Se pare că actorul a fost destul de fâsticit în timpul interviului, întrucât de multe ori, Jo Eun Jung s-a aliat cu actrița Son Ye Jin pentru a-l tachina pe So Ji Sub pentru răspunsurile lui stângace și bizare.

Un moment deosebit din timpul interviului a fost atunci când Jo Eun Jung a spus că So Ji Sub joacă foarte realist și expresiv rolul de iubit, iar actorul a răspuns spunând că își dă toată silința să își șteargă trecutul atunci când trebuie să iubească. În acel moment, nu exista nicio confirmare că el ar fi fost în vreo relație sentimentală cu cineva.

Acum, după confirmarea relației cu jurnalista Jo Eun Jung, au apărut tot felul de speculații că cei doi s-ar pregăti pentru nuntă.

Le dorim și noi să își găsească fericirea împreună!




Sursa: hancinema.net

TAGS: