//Aflați mai multe despre frumoasa relație dintre Sooyoung și actorul Jung Kyung Ho

Aflați mai multe despre frumoasa relație dintre Sooyoung și actorul Jung Kyung Ho

Cu siguranță, între cei doi există o dragoste adevărată.

De opt ani de zile, din 2012, fosta membră a trupei Girls’ Generation, Sooyoung, și actorul Jung Kyung Ho sunt împreună.

Cum relația lor devine mai solidă pe zi ce trece, cei doi nu se sfiesc să vorbească despre relația lor și să se afișeze împreună în public. Devotamentul reciproc demonstrat permanent i-a făcut pe fanii K-Pop și pe iubitorii de k-dramas să îi îndrăgească și să îi susțină pe cei doi.Vedeți câteva amănunte despre această frumoasă și lungă relație dintre cele două celebrități:

Începutul relației lor

Jung Kyung Ho a mărturisit în cadrul unei emisiuni la care a fost invitat că s-au cunoscut prin intermediul unei „cunoștințe comune”. El a recunoscut: „Nu am cerut să mi se aranjeze o relație cu ea, dar am avut această intenție când am întâlnit-o prima dată” și a mai declarat că Sooyoung a fost întotdeauna tipul său ideal de femeie.

Diferențele dintre ei

Când s-au cunoscut, Jung Kyung Ho nu mânca deloc carne de porc sau vită, din cauza unei experiențe traumatizante prin care a trecut cu mult timp în urmă, când a făcut o toxiinfecție alimentară. Sooyong a adoptat și ea acest stil alimentar, dar s-a plâns adeseori că îi lipsesc aceste mâncăruri cu carne. Așa că, după un timp, lui Jung Kyung Ho i-a părut rău pentru asta și, din dragoste pentru iubita lui, a început să mănânce carne de vită.Certurile

Într-un interviu dat după drama „Missing Nine”, Jung Kyung Ho a dezvăluit că el și Sooyoung nu s-au certat niciodată de când sunt împreună. El a declarat că de câte ori Sooyoung se simte frustrată, trebuie să fie doar vina lui: „Eu sunt cel căruia îi place să iasă la băut cu prietenii, așa că e mai mult decât probabil că eu îi ofer aceste motive de supărare. Simt că, de obicei, băieții sunt cei care o dau în bară, așa că încerc să fiu conștient de ceea ce fac”.

Familiile lor

Cum relația dintre ei este de lungă durată, cei doi au trebuit să ajungă și la faza „întâlnirii părinților”. În anul 2017, Jung Kyung Ho a participat la nunta fratelui său mai mic împreună cu Sooyoung, unde a fost primită cu multă căldură de familia acestuia.

În același an, sora mai mare a artistei a fost prezentă în cadrul unei emisiuni de televiziune unde a declarat că „aprobă” relația surorii sale cu Jung Kyung Ho, spunând că acesta este singurul care se poate descurca cu Sooyoung.Planurile lor de viitor

Într-un ultim interviu acordat presei sud-coreene, actorul a dezvăluit că își dorește să se căsătorească cu Sooyoung, dar numai când aceasta este complet pregătită. În prezent, el dorește doar să o susțină în cariera ei și în îndeplinirea obiectivelor acesteia. El a mai explicat: „Deși ne-am simți mai stabili dacă ne-am căsători, nu vreau să o împovărez încă pe Sooyoung. Până la urmă, va veni și nunta, după ce Sooyoung va dori să se așeze la casa ei”.

Le dorim și noi multă fericire împreună și succes în cariere!Sursa: koreaboo.com