//Aflați semnificația din spatele scenei terifiante a personajului actriței Kim So Yeon, de la finalul episodului 15 al dramei „Penthouse”

Aflați semnificația din spatele scenei terifiante a personajului actriței Kim So Yeon, de la finalul episodului 15 al dramei „Penthouse”

Posibila explicație a mesajului transmis prin această scenă îți poate da fiori.

Internăuții au găsit înțelesul ascuns din scena de final a ultimului episod difuzat săptămâna aceasta (episodul 15) al dramei „Penthouse: War in Life”.

În această scenă, interpretată magnific de actrița Kim So Yeon, Cheon Seo Jin intră furtunos în camera sa de repetiții, după ce tatăl ei a murit sub ochii ei, și cântă la pian ca o psihopată.

Mulți dintre noi ne-am întrebat de ce a fost necesară această scenă și de ce tocmai acea piesă. Se pare că producătorii dramei au vrut să transmită un mesaj profund telespectatorilor prin această scenă plină de emoții. Piesa interpretată furibund de către Cheon Seo Jin este „Mazeppa” a lui Franz Liszt și în lumea muzicii clasice se știe că pentru un pianist, aceasta este una dintre cele mai dificile piese de interpretat. Poemul simfonic „Mazeppa” spune povestea lui Ivan Mazepa, o figură simbolică în istoria ucraineană, care a sedus o nobilă doamnă poloneză. După ce a fost prins în adulter, soțul acesteia l-a pedepsit pe Mazepa, legându-l în pielea goală de un cal sălbatic, căruia i-a dat drumul apoi în libertate. Aceasta nu poate fi o simplă coincidență, deoarece tema adulterului este prezentă activ în această dramă.

Episodul 15 a înregistrat un rating de 23,3% la nivel național în Coreea de Sud și de 25% în Seul, acesta fiind cel mai bun rating înregistrat până acum de această dramă.
Vedeți mai jos scena finală intensă a acestui episod al dramei „Penthouse: War in Life”:Sursa: kstarlive.com