//Agenția actorului Dong Ha aduce clarificări în cazul de agresiune în care este implicat acesta

Agenția actorului Dong Ha aduce clarificări în cazul de agresiune în care este implicat acesta

Pe 7 ianuarie 2020, în presa sud-coreeană a apărut informația că o celebritate, căreia nu i-a dat numele, a fost acuzat, fără a fi reținut, de agresiune ce a avut loc într-un club din cartierul Seocho, pe 5 ianuarie a.c..

Acea celebritate nu a recunoscut acuzația, declarând că amicul său a fost implicat în acea bătaie, poliția declarând: „Verificăm faptele, dar în prezent luăm în considerare că agresiunea a fost, cel mai probabil, de ambele părți. Agenția acestuia neagă vehement această acuzație”.Deși numele lui nu a fost menționat în această știre, în spațiul online a apărut suspiciunea că cel implicat în aceste fapte ar fi actorul Dong Ha, întrucât acea celebritate a fost descrisă ca fiind un actor între 20 și 30 de ani, care a debutat după a doua jumătate a anilor 2000 și încă mai este activ.

Astăzi, 8 ianuarie 2020, o sursă din cadrul agenției actorului, Management AND, a dezvăluit: „Față de Dong Ha, mai degrabă prietenul lui Dong Ha a fost agresat. De fapt, acel prieten al său este tot o victimă”.

Conform explicațiilor date de agenție, se pare că Dong Ha și prietenul lui erau în fața clubului unde veniseră la ziua de naștere a unei cunoștințe de ale lor, pe 5 ianuarie, când o persoană în stare de ebrietate de pe stradă, l-a împins pe Dong Ha și a sărit la el la bătaie. Dong Ha a plecat imediat, iar prietenul său a fost agresat de acea persoană, în încercarea de a opri bătaia.
„Deoarece ar fi putut apărea probleme mai mari pentru că Dong Ha este o celebritate, prietenul său a anunțat imediat poliția și s-au dus împreună la secția de poliție. Mai devreme, s-a spus că agresiunea a fost din partea ambelor părți, dar acest lucru susține doar persoana care era în stare de ebrietate”, a mai declarat reprezentantul agenției sale.

Dong Ha a debutat în 2009, în drama „The Accidental Couple”, apoi jucând în multe alte drame, cum ar fi  „Empire of Gold”, „Three Days”, „Suspicious Partner”, „Last”, „Beautiful Mind”, „Chief Kim” și altele. El a mai jucat și în filmele „Intimate Enemies” și „Default”.
Sursa: soompi.com

TAGS: