//Agenția actorului Hwang Jung Min a anunțat care este starea acestuia de sănătate, după ce a fost dus de urgență la spital

Agenția actorului Hwang Jung Min a anunțat care este starea acestuia de sănătate, după ce a fost dus de urgență la spital

După ce în media sud-coreeană a apărut informația că actorul Hwang Jung Min a ajuns în această dimineață la spital, la Urgențe, agenția sa a dat o declarație cu privire la starea sa de sănătate.

Astăzi, 8 octombrie 2020, SEM Company a confirmat că actorul a fost dus de urgență la spital, la prima oră a acestei dimineți, asigurând publicul că s-a întors deja acasă și se simte bine.Un reprezentant al agenției a declarat: „Pentru că Hwang Jung Min nu era într-o stare fizică bună, a fost dus la spital unde i s-a pus o perfuzie, după care s-a întors acasă. Nu a fost nimic grav. Nici programul lui și nici filmările nu au fost afectate”.

În prezent, Hwang Jung Min filmează pentru viitoarea dramă a canalului JTBC „Hush”, aceasta fiind prima lui dramă după o absență de pe micul ecran de opt ani.

Îi dorim și noi actorului multă sănătate!
Sursa: soompi.com