//Agenția actorului Hyun Bin ia măsuri legale împotriva celor care răspândesc zvonuri false

Agenția actorului Hyun Bin ia măsuri legale împotriva celor care răspândesc zvonuri false

Agenția actorului Hyun Bin a anunțat că întreprind măsuri legale pentru a putea opri răspândirea de zvonuri false și malițioase despre acesta.

Astăzi, 14 ianuarie 2020, VAST Entertainment a postat pe contul lor oficial de pe o rețea de socializare următorul comunicat:

„Bună ziua, suntem VAST Entertainment. În prezent, agenția strânge dovezi despre zvonurile false și malițioase pentru a proteja drepturile și interesele artiștilor noștri. Cerem fanilor să ne trimită direct informațiile, dacă văd zvonuri malițioase în legătură cu vreun artist de-al nostru. Vă mulțumim.”În afară de Hyun Bin, această agenție reprezintă și interesele actorilor Lee Jae Wook și Kim Yoon Ji.

Hyun Bin, care în prezent joacă în drama în curs de difuzare a canalului tvN, „Crash Landing on You”, este ținta zvonurilor despre o posibilă relație și chiar de căsătorie cu partenera lui de platou, actrița Son Ye Jin. Aceste zvonuri și comentarii continuă, cu toate că cei doi au negat faptul că ar fi într-o relație, declarând că sunt doar buni prieteni, încă din timpul conferinței de presă organizate pentru lansarea acestei drame.
Sursa: soompi.com

TAGS: