//Agenția actriței Jun Ji Hyun neagă zvonul legat de divorțul acesteia

Agenția actriței Jun Ji Hyun neagă zvonul legat de divorțul acesteia

Agenția lui Jun Ji Hyun a dat un comunicat de presă prin care neagă zvonurile apărute recent în mediul online din Coreea de Sud, despre divorțul actriței și separarea de soțul ei.

Astfel, ieri, 2 iunie 2021, pe canalul de YouTube „Garo Sero Institute” a apărut un video prin care se anunță faptul că actrița a divorțat de soțul ei și acum trăiesc separat.
Astfel, agenția acesteia a dat astăzi următorul comunicat:

„Suntem agenția actriței Jun Ji Hyun, Culture Depot.
Aceasta este declarația noastră cu privire la zvonul despre divorțul lui Jun Ji Hyun și înstrăinarea de soțul ei, care a fost lansat de „Garo Seo Institute” pe 2 iunie (ieri).
În primul rând, declarăm ferm că toate informațiile menționate de acea difuzare sunt false.
În prezent, sunt răspândite în mediul online fapte false și am descoperit că sunt create și postate intenționat zvonuri malițioase de către „Garo Sero Institute”, pentru ca apoi să se transforme în tabloide.
Așa că, intenționăm să investigăm adevărul din spatele acestor informații distorsionate, fapte false și vom întreprinde măsuri legale ferme împotriva celor care răspândesc sau dau informații false prin intermediul articolelor sau comentariilor.”

Actrița Jun Ji Hyun s-a căsătorit în anul 2012 cu Choi Jun Hyuk, director executiv la o companie de investiții și nepotul faimoasei creatoare de modă din Coreea de Sud, Lee Young Hee. Cei doi au împreună doi băieți.
Sursa: soompi.com