//Agenția actriței Son Ye Jin explică de ce aceasta a fost dusă la spital în timpul filmărilor dramei „Crash Landing On You”

Agenția actriței Son Ye Jin explică de ce aceasta a fost dusă la spital în timpul filmărilor dramei „Crash Landing On You”

MSteam Entertainment a dat explicații despre starea de sănătate a actriței Son Ye Jin.

Astăzi, 27 ianuarie 2020, în media sud-coreeană a apărut știrea că actrița Son Ye Jin a fost dusă la spital, la Camera de Primiri Urgențe, în timp ce filma pentru drama „Crash Landing On You”, din cauza epuizării fizice.Ca răspuns la această informație, un reprezentant al agenției actriței a dat următoarele explicații: „Son Ye Jin a mers la spital, la Urgențe, din cauza oboselii acumulate în timpul filmării dramei. Ea a primit îngrijirile medicale necesare și s-a întors pe platoul de filmare. Nu este nimic grav, s-a simțit doar obosită din cauza filmărilor. Motivul pentru care a mers la Urgențe este faptul că serviciile medicale obișnuite sunt închise astăzi, deoarece este zi liberă legală de sărbătoare” (Anul Nou Coreean).

În prezent, actrița Son Ye Jin joacă alături de actorul Hyun Bin în drama „Crash Landing On You”, care este în curs de difuzare la canalul de televiziune tvN, dramă care se bucură de un mare succes la public.

Îi dorim și noi sănătate talentatei și frumoasei actrițe Son Ye Jin!
Sursa: soompi.com

TAGS: