//Agenția actriței Song Hye Kyo ia măsuri legale împotriva celor care au lansat zvonuri malițioase

Agenția actriței Song Hye Kyo ia măsuri legale împotriva celor care au lansat zvonuri malițioase

UAA, agenția lui Song Hye Kyo, a dat un comunicat legat de poziția lor față de toți cei care au lansat zvonuri false și malițioase la adresa actriței, legate de divorțul acesteia de actorul Song Joong Ki.

„Bună ziua, suntem UAA.
Pe 25 iulie, agenția actriței Song Hye Kyo, a depus o plângere la Secția de Poliție Bundang împotriva unui număr de persoane care au încălcat clar legea defăimării și a insultelor.În prima noastră plângere depusă la Secția de Poliție Bundang  am adunat dovezile legate de un comportament malițios, de răspândire de zvonuri false și insulte și calomnii malițioase și explicite. Agenția va depune plângere împotriva tuturor altor comunități, comentarii și Youtuber-i imediat ce ne securizăm dovezile.
În legătură cu acest proces, am angajat firma de avocatură Kim & Chang ca și reprezentant legal pe 28 iunie și pregătim o acțiune în instanță.
În legătură cu plângerea depusă la poliție, vă informăm că vom întreprinde acțiuni drastice, fără milă sau negocieri. Vă anunțăm încă o dată că nu va exista nicio negociere în cel de-al doilea proces pe care îl vom intenta.
Oamenii continuă să inventeze și să răspândească postări nejustificate, insulte răutăcioase și alte lucruri inimaginabile despre actrița Song Hye Kyo. Aceasta nu este doar o depășire a limitei acceptabile a societății, dar cauzează și o durere de nesuportat  lui Song Hye Kyo.
De acum înainte, intenționăm să luăm măsuri legale drastice împotriva tuturor care abuzează de anonimitate pentru a crea și răspândi zvonuri și sperăm ca aceasta să oprească rînirea altor oameni din cauza cuvintelor lor.”

În prezent, actrița Song Hye Kyo analizează o ofertă pentru un nou film.
Sursa: soompi.com