//Agenția Big Hit aspru criticată de fanii sud-coreeni și internaționali după ce a declarat că noua lor trupă TXT au un concept mai elaborat decât BTS

Agenția Big Hit aspru criticată de fanii sud-coreeni și internaționali după ce a declarat că noua lor trupă TXT au un concept mai elaborat decât BTS

Fanii din întreaga lume au fost complet dezamăgiți de un articol de pe Naver și distribuit de compania Big Hit pe contul lor de Twitter.

În acel articol este vorba de noua trupă a companiei Big Hit, TXT, și conceptul acestora transmis prin muzica lor.Se pare că se consideră că viziunea la nivel global a agenției Big Hit a devenit mult mai clară și limpede, după cea a trupei BTS, în care conceptul este cea a tinereții și a iubirii propriei persoane.

În articol se spune că TXT crează un concept mult mai avansat și creator decât al celor de la BTS, acest lucru datorându-se și celor șase ani de experiență acumulată de companie datorită trupei BTS. Deși trupa TXT a început cu un aspect școlăresc, ei au adăugat acum mai multă magie și fantezie, asta ducând la un concept mult mai elaborat.

Fanii, însă, nu au fost deloc încântați de această postare de pe Twitter, care pune în umbră întreaga muncă a băieților de la BTS și îi aduce în lumina reflectoarelor pe cei de la TXT. În orice caz, comentariile pline de critici la adresa agenției au inundat rețeaua de socializare, iar Big Hit a șters, într-un final, acea postare.
Sursa: koreaboo.com