//Agenția CJ ENM a confirmat că analizează o posibilă reuniune a trupei Wanna One pentru MAMA 2020

Agenția CJ ENM a confirmat că analizează o posibilă reuniune a trupei Wanna One pentru MAMA 2020

CJ ENM a confirmat că sunt în discuții pentru o posibilă participare a fostei trupe Wanna One la ceremonia decernării premiilor Mnet Asian Music Awards 2020.

În media sud-coreeană a apărut informația că agenția ar fi propus această reunire a membrilor trupei, după ce foștii membri Kim Jae Hwan, Ha Sung Woon, Park Ji Hoon, Lee Dae Hwi și Park Woo Jin au avut o prestație împreună la KCON:TACT, luna trecută.Astăzi, 5 noiembrie 2020, un reprezentant al companiei CJ ENM a declarat: „Suntem în discuții pentru o prestație în colaborare a foștilor membri ai trupei Wanna One, dar nu s-a decis nimic încă”.

Wanna One a fost o trupă proiect, formată din membrii aleși în urma show-ului concurs „Produce 101 Season 2” și care a activat timp de doi ani, în perioada 2017 – 2019. După încheierea activității trupei, foștii membri au început noi cariere muzicale, debutând în noi trupe (Lee Dae Hwi și Park Woo Jin la AB6IX, Bae Jin Young la CIX), Minhyun a revenit la fosta sa trupă, NU’EST sau începând cariere solo (Ha Sung Woon, Yoon Ji Sung, Ong Seong Wu, Kim Jae Hwan, Kang Daniel, Park Ji Hoon și Lai Kuanlin).

Ceremonia premiilor MAMA 2020 va avea loc pe 6 decembrie și se va ține online, fără contact direct.Sursa: soompi.com