//Agenția lui Kim Woo Bin a informat fanii despre starea de sănătate a actorului

Agenția lui Kim Woo Bin a informat fanii despre starea de sănătate a actorului

După ce în dimineața zilei de astăzi, Kim Woo Bin a fost văzut la un ceremonial dedicat zilei de naștere a lui Buddha (zi importantă a celor care fac parte din religia budistă) împreună cu actorul Jo In Sung, fanii au început să se întrebe despre starea de sănătate a îndrăgitului actor.

Așa că, agenția sa a comunicat prin intermediul mass-mediei: „În prezent, starea de sănătate a lui Kim Woo Bin este bună și el este bine. Așa cum s-a anunțat și prin intermediul fancafe-ului său, el și-a terminat complet tratamentul și merge în mod regulat la controale medicale. Nu confirmăm încă nimic cu privire la revenirea sa în activitatea de promovare.”

Legat de faptul că actorul a fost văzut la ceremonia budistă, agenția sa a declarat: „Noi nu cunoaștem detalii despre viața sa religioasă. Am aflat că actorul Kim Woo Bin a mers la ceremonia zilei de naștere a lui Buddha împreună cu Jo In Sung prin intermediul articolelor din presă. Cum religia este o chestiune privată, așa cum e și firesc, noi nu știm când un actor merge la biserică sau la mănăstiri”.În luna ianuarie a acestui an, Kim Woo Bin însuși și-a anunțat fanii că a terminat tratamentul și că este în perioada de recuperare.

Kim Woo Bin a fost diagnosticat cu cancer nazofaringian la începutul anului 2017, imediat actorul începând tratamentul de chimioterapie. El este într-o relație cu actrița Shin Min Ah, ea fiindu-i permanent alături pe perioada tratamentului, fiind văzută însoțindu-și iubitul la spital.
Sursa: kstarlive.com