//Agenția lui Park Seo Joon a depus plângere la poliție împotriva celor care au scris comentarii malițioase împotriva actorului

Agenția lui Park Seo Joon a depus plângere la poliție împotriva celor care au scris comentarii malițioase împotriva actorului

Agenția lui Park Seo Joon a luat măsuri legale împotriva tuturor care au scris comentarii malițioase sau au lansat zvonuri false în legătura cu acesta.

Astăzi, 28 ianuarie 2020, Awesome ENT a lansat următorul comunicat oficial:„Bună ziua, suntem Awesome ENT.
Noi am monitorizat continuu postările malițioase adresate actorului Park Seo Joon.
Recent, am decis că răspândirea, amplificarea și reproducerea faptelor care îi distrug reputația nu mai pot fi accepttae. Pe baza dovezilor strânse de ani de zile, noi am ales un reprezentant legal și am depus o plângere la Secția de Poliție Seongdong din Seul, săptămâna trecută.
Insultarea lui Park Seo Joon sub anonimat nu îl rănește doar pe el, ci și pe membrii familiei sale.
În plus față de acest unic răspuns, noi vom continua să monitorizăm dacă există calomnie rău intenționată, hărțuire sexuală și informații false cu privire la Park Seo Joon și vom lua toate măsurile legale, inclusiv acuzații suplimentare, și vom răspunde în mod sever, fără clemență sau înțelegeri.
De asemenea, vom lua măsuri legale și împotriva celor care postează comentarii malițioase și față de alți actori ai agenției noastre și vom continua să ne străduim și mai mult pentru a proteja imaginea si drepturile acestora.
Vă mulțumim.”

Park Seo Joon va apărea curând într-o nouă dramă, „Itaewon Class”, a cărei premieră va avea loc pe 31 ianuarie a.c.
Sursa: soompi.com