//Agenția trupei BTS, Big Hit Entertainment, a primit 190 de milioane de dolari de la compania de jocuri Netmarble

Agenția trupei BTS, Big Hit Entertainment, a primit 190 de milioane de dolari de la compania de jocuri Netmarble

Companiile Big Hit Entertainment și Netmarble și-au unit forțele pentru a prezenta ceva măreț fanilor.

Astăzi, 4 aprilie a.c., a fost dezvăluit faptul că Big Hit a primit 201,4 miliarde de Woni (aproximativ 190 milioane dolari americani) de la Netmarble.

Netmarble este una din cele mai mari companii de jocuri din Coreea de Sud, cu peste 3.000 de angajați și cu reprezentanțe în peste 120 de țări din întreaga lume.

Acum, după această investiție uriașă, ei au devenit al doilea cel mai mare deținător de acțiuni la Big Hit Entertainment, cu un total de 25,71% din totalul acțiunilor.

Un reprezentant al companiei Big Hit a declarat: „Suntem încântați să îi avem pe cei de la Netmarble, care este o companie mondială, ca unul din acționarii majoritari. Cum Netmarble au multă experiență în domeniul jocurilor, credem că această muncă împreună cu ei va fi de un real folos.”

În mod similar, cei de la Netmarble și-au arătat bucuria colaborării cu compania Big Hit Entertainment: „Big Hit Entertainment este o companie în ascensiune și, acum, lucrăm împreună. Sperăm că, după această investiție, vom putea arăta o sinergie extraordinară”.

Între timp, s-a aflat că cele două companii sunt concentrate acum pe realizarea primului joc mobil cinematic a trupei BTS, denumit „BTS WORLD”.

Sursa: kstarlive.com

TAGS: