//Agenția trupei BTS neagă zvonurile legate de o posibilă relație a lui Jungkook

Agenția trupei BTS neagă zvonurile legate de o posibilă relație a lui Jungkook

Cu câteva ore în urmă, pe rețelele de socializare a circulat o fotografie surprinsă de o cameră de supraveghere în care internăuții bănuiau că este vorba despre membrul trupei BTS, Jungkook.

În fotografie apare un bărbat, despre care unii fan cred că este Jungkook, îmbrățișând o femeie, despre care se crede că ar fi iubita lui.

Unii internăuți, însă, credeau că în fotografie este, de fapt, rapper-ul Hash Swan, nu Jungkook, însă acesta a transmis pe contul său de Instagram că nu este el cel din fotografie.Alți internăuți au scos, însă la iveală o altă fotografie, în care Jungkook bea într-un bar împreună cu Lee Mijoo, atrăgând alte critici, fanii declarând că aceasta este căsătorită.

Imediat, fanii lui Mijoo i-au luat apărarea, declarând că nu este căsătorită, dar are un iubit, iar acesta nu este Jungkook. Se pare că fotografia postată inițial a fost scoasă intenționat, întrucât alături de Jungkook și Minjoo se mai află la masă un bărbat, a cărui identitate nu se cunoaște.

Totuși, fanii BTS (ARMY) i-au luat apărarea lui Jungkook, declarând că ar fi perfect normal să aibă o iubită, având în vedere că are 22 de ani.Pentru a clarifica această situație, agenția trupei BTS, Big Hit Entertainment, a dat publicității următorul comunicat:

„Big Hit Entertainment declară ferm că ceea ce se declară pe rețelele de socializare și în comunitățile online în legătură cu artistul nostru nu este adevărat.
În timp ce se afla în Insula Geoje pe perioada lui de odihnă, s-a întâlnit cu o cunoștință de la un atelier de tatuaje, în timp ce vizita zona, Apoi, el s-a întâlnit cu acea cunoștință, împreună cu alte cunoștințe de ale sale din Insula Geoje, cu care a luat masa și au mers împreună la o rundă de karaoke. Acesta este un adevăr care a fost distorsionat.
Credem că este păcat că viața personală a lui Jungkook pe perioada vacanței sale a devenit cunoscută într-un mod distorsionat.
Vom afla dacă înregistrarea de pe camera de supraveghere a fost publicată ilegal sau s-au făcut înregistrări ilegale și vom lua măsuri aspre împotriva celor care au dezvăluit informații private și i-au invadat intimitatea. Mai mult decât atât, anunțăm că vom întreprinde acțiuni legale împotriva celor care distribuie zvonuri false”.

Ieri, 16 septembrie 2019, membrii trupei BTS au anunțat că și-au încheiat vacanța și se pregătesc pentru activitățile lor programate.
Sursa: soompi.com; koreaboo.com