//Agenția YG roagă fanii să nu meargă la locația unde vor fi lăsați la vatră Taeyang și Daesung (BigBang)

Agenția YG roagă fanii să nu meargă la locația unde vor fi lăsați la vatră Taeyang și Daesung (BigBang)

Membrii trupei BigBang, Taeyang și Daesung, vor fi curând lăsați la vatră, ei terminând serviciul militar obligatoriu.

Totuși, agenția trupei, YG Entertainment, roagă fanii și reporterii să nu fie prezenți în ziua liberării lor, pentru propria lor siguranță.Vedeți mai jos comunicatul agenției:

„Bună ziua, suntem YG Entertainment.

Aceasta este cererea noastră către toată lumea, cu privire la liberarea din armată a membrilor trupei BigBang, Taeyang și Daesung.
Conform Ministerului Apărării, atât Taeyang, cât și Daesung vor fi lăsați la vatră pe 10 noiembrie de la Centrul de Comandă Operațională Militară Terestră de la Yongin, Provincia Gyeonggi. Bazele militare unde cei doi au servit sunt în zona de carantină, unde a fost depistat Virusul Febrei Africane Porcine, așa că reprezentanții armatei au declarat că locația unde vor fi lăsați la vatră se va schimba, deoarece se așteaptă a fi prezenți atât jurnaliștii, cât și fanii. De asemenea, este dificil de aranjat un spațiu de parcare în ziua liberării lor de la Centrul de Comandă Operațională Militară Terestră. Spațiul din fața bazei este limitat, așa că am dori să cerem fanilor și reporterilor să nu vină, din grijă pentru propria lor siguranță.
Am dori să mulțumim sincer fanilor care i-au așteptat pe Taeyang și Daesung să revină din armată. Vă cerem înțelegere și cooperare.
Vă mulțumim” – YG Entertainment.

Pe 26 octombrie 2019 a fost lăsat la vatră și G-Dragon, acesta fiind întâmpinat de către peste 3000 de fani în ziua liberării sale, iar armata a schimbat locația din cauza aceleiași probleme, a virusului de febră porcină.
Sursa: koreaboo.com