//Agențiile actorilor Hyun Bin și Son Ye Jin răspund zvonurilor despre posibila lor căsătorie

Agențiile actorilor Hyun Bin și Son Ye Jin răspund zvonurilor despre posibila lor căsătorie

Hyun Bin și Son Ye Jin sunt din nou ținta zvonurilor, de data aceasta răspândindu-se informația unei viitoare căsătorii a celor doi.

Aceste zvonuri au fost lansate ieri, 6 ianuarie 2020, când în media sud-coreeană a apărut știrea că cei doi îndrăgiți actori se vor căsători curând.Imediat, însă, după lansarea acestei informații, agențiile celor doi au negat vehement știrea.

Astăzi, 7 ianuarie, și un reprezentant al echipei dramei canalului tvN, „Crash Landing on You” a făcut următoarea declarație: „Ei și-au dat toată silința în timpul fimărilor, așa cum au făcut-o și la sfârșitul anului trecut și la începutul acestui an. În ultima vreme, au existat numeroase zvonuri incredibile, dar ei își păstrează profesionalismul pe platourile de filmare”.

Hyun Bin și Son Ye Jin sunt parteneri în drama „Crash Landing on You”, care a fost lansată pe 14 decembrie 2019 și este încă în curs de difuzare.

Aceasta nu este prima dată când Hyun Bin și Son Ye Jin sunt implicați în zvonuri false. Anul trecut a mai apărut informația că ei sunt într-o relație, fapt negat de ambele părți.
Sursa: kstarlive.com