//Ahn Hyo Seop a confirmat că va juca într-o nouă dramă

Ahn Hyo Seop a confirmat că va juca într-o nouă dramă

Astăzi, 10 iunie 2021, a fost confirmat faptul că actorul a acceptat rolul principal masculin al unei viitoare drame a canalului SBS.

„Office Blind Date” este o comedie romantică, despre o angajată care merge la o întâlnire pe nevăzute cu directorul executiv a companiei la care aceasta lucrează, în locul unei prietene de a ei, ascunzându-și identitatea.
Povestea acestei drame a fost publicată de autoarea Hae Hwa în 2017, ca și roman web, producându-se apoi, în 2018, un webtoon. În august 2020, KakaoPage a anunțat că vor adapta romanul web și îl vor transforma într-o dramă.

Ahn Hyo Seop va interpreta rolul unui chaebol de a treia generație, Kang Tae Mu, care arată uimitor, are o minte sclipitoare și talentul impresionant în afaceri. Iubește munca mai mult decât pe el însuși și cel mai mult în viață urăște minciuna. Deși este un bărbat aproape perfect, nu crede prea mult în dragoste, din cauza traumelor trăite în trecut.
Deși inițial a fost anunțat faptul că rolul principal feminin i-a fost oferit actriței Jo Bo Ah, cu care producătorii erau în discuții, recent a fost anunțat că acum sunt în negocieri pentru acest rol cu Kim Se Jeong.

Ahn Hyo Seop a debutat în 2015, talentul său actoricesc fiindu-i recunoscut după interpretările remarcabile din dramele „30 but 17!, „Abyss” și „Dr Romantic 2”. În prezent, el se pregătește pentru noua dramă istorică „Red Sky”, unde va juca alături de Kim Yoo Jung.

Filmările pentru drama „Office Blind Date” vor începe în a doua jumătate a acestui an și va avea premiera în prima jumătate a anului 2022, pe canalul SBS.Sursa: soompi.com