//Ailee a anunțat că își va face curând debutul în America

Ailee a anunțat că își va face curând debutul în America

Cunoscuta interpretă Ailee a anunțat planurile sale de viitor.

Pe 25 noiembrie 2019, artista a fost prezentă, în calitate de invitat, la o emisiune a postului de radio KBS CoolFM, unde a dezvăluit care sunt planurile ei de viitor.Astfel, toată lumea a aflat că va lansa o nouă piesă pe data de 12 decembrie, „Sweater”, o piesă perfectă pentru sărbătorile de iarnă.

În același timp, artista a anunțat că se pregătește pentru debutul său în Statele Unite ale Americii, spunând: „Mă pregătesc pentru debutul meu în Statele Unite ale Americii, iar managerul meu vine de la agenția Rocket3 Entertainment pentru a avea grijă de mine. Mă pregătesc pentru asta de mult timp, dar voi susține concerte și pentru fanii mei coreeni. Voi începe de pe 7 decembrie”.

Ailee va susține turneul „I AM: RE-BORN”, turneu ce va avea loc timp de patru săptămâni, începând cu 7 decembrie 2019 și va cuprinde șapte orașe din Coreea de Sud.

După o colaborare de opt ani cu YMC Entertainment, Ailee a părăsit această companie, înființându-și propria sa companie Rocket3 Entertainment, imediat lansând și ultima sa piesă „Room Shaker”.

Sursa: koreaboo.com

TAGS: