//Ailee criticată aspru de internăuți, după un selfie cu artistul american Chris Brown

Ailee criticată aspru de internăuți, după un selfie cu artistul american Chris Brown

Ailee a fost ținta criticilor după ce a postat un selfie alături de cântărețul american Chris Brown.

Totul a început după ce artista a postat pe contul său de Instagram o fotografie făcută împreună cu Chris Brown, la ceremonia decernării Premiilor Grammy, care a avut loc pe 27 ianuarie 2020.În mod neașteptat, în urma acestei postări, ea a primit o multitudine de critici de la fanii și cei care o urmăresc pe Instagram, deoarece artistul american este bine cunoscut în întreaga lume pentru comportamentul său agresiv față de femei și relația sa tumultoasă cu Rihanna, pe care a agresat-o fizic în 2009. De aceea, multor internăuți nu le-a plăcut deloc faptul că artista sud-coreeană îl susține pe Cris Brown.

După iscarea acestei controverse, Ailee a explicat pe contul său de Instagram: „Scriu pentru ultima dată!! Când am spus „el a FOST unul dintre artiștii a cărui muzică mi-a plăcut să o ascult în copilăria mea și asta nu se va schimba niciodată”, m-am referit la faptul că mi-a plăcut muzica lui când eram mică, iar acest fapt nu se va schimba niciodată. AM FĂCUT ACEASTĂ FOTOGRAFIE FĂRĂ SĂ ȘTIU CE A FĂCUT EL!!!”Apoi, artista a mai adăugat: „Singurul lucru din mintea mea a fost efectiv „Oh, uauu” CB! Îmi plăceau piesele lui!” Nu susțin și nu voi susține niciun fel de abuz împotriva femeilor, a bărbaților, a animalelor de companie sau alte animale și singurul motiv pentru care păstrez această postare este de a clarifica motivul pentru care am făcut-o de la început. NU TOLEREZ NICIUN FEL DE ABUZ. Acum, terminați să mă mai împroșcați cu rahat pentru ceva care nici măcar nu știam că s-a întâmplat și lăsați-mă în pace. DAYUM”.

După această explicație lungă, Chris Brown a ripostat, lăsând acest scurt comentariu la postarea ei: „CORNBALL”, adică „persoană demodată, banală”.
Sursa: kstarlive.com

TAGS: