//Ambasada americană din Coreea de Sud a felicitat trupa BTS pentru performanța de a ajunge în clasamentul Billboard Hot 100

Ambasada americană din Coreea de Sud a felicitat trupa BTS pentru performanța de a ajunge în clasamentul Billboard Hot 100

Cu o încă o dovadă că trupa BTS este reprezentativă în industria muzicală internațională, a determinat până și pe oficiali guvernamentali să vorbească despre popularii idoli K-Pop.

Dar acum e ceva important!!!
Astăzi, 26 septembrie a.c., Ambasada Statelor Unite ale Americii de la Seul și-a găsit timp pentru a-i felicita pe băieții din trupa BTS pe Twitter, pentru recenta lor performanță de a junge în faimosul și importantul clasament Billboard Hot 100, cu piesa „DNA” de pe ultimul lor album.
În postare, ambasada a scris: „Felicitări! #BTS a devenit prima trupă K-Pop care a este în clasamentul Billboard 200 chart, în special „Top 10”. Mai mult decât atât, au reușit cu succes să intre și în topul Billboard Hot 100”.Această performanță a trupei BTS a apărut și ca știre importantă pe prestigiosul site, Billboard.

Felicitări, băieți!!!

 
Sursa: allkpop.com

TAGS: