//Amber ( trupa f(x)) a răspuns comentariilor negative pe care le primește, vis-a-vis de înfățișarea ei

Amber ( trupa f(x)) a răspuns comentariilor negative pe care le primește, vis-a-vis de înfățișarea ei

Amber a acordat un interviu postului BBC Asia, în care a vorbit despre un video postat de ea în luna octombrie și care a devenit, deja, viral, și despre toate comentariile răutăcioase despre înfățișarea ei, și pe care le primește constant.

În luna octombrie a.c., Amber a postat un video pe canalul ei de Youtube, care se intitulează „Where Is My Chest?” („Unde sunt sânii mei?”).

În acest video, Amber aleargă împreună cu prietenii „căutându-și sânii” și, în același timp, dând o replică celor care postează împotriva ei comentarii negative, privitoare la aspectul ei.
Astăzi, 14 decembrie a.c., acest video atinsese aproape 2 milioane de vizualizări.


În interviul acordat către BBC Asia, ea a explicat: „Am primit deja mii și mii de astfel de comentarii. Îmi este foarte greu să le citesc. Cred că noi, oamenii, suntem prea cruzi unii cu alții. Nu vrem decât să ne judecăm unii pe alții după aspect”.
„Cred că multă lume nu a înțeles că de fapt acest stil băiețesc sau androgin nu este un concept. Asta sunt eu.”
Amber a mai spus că a simțit nevoia să spună ceva despre această problemă și că a încercat să se conformeze dorinței publicului, dar acest lucru devenise prea obositor pentru ea.
Ea a mai spus că după lansarea acestui video, a aflat că mai există numeroase persoane care sunt în aceeași situație cu ea, că nu este singură, iar dacă poate face ceva pentru ca o altă persoană să nu se mai simtă singură, o va face.
Vedeți mai jos interviul de la BBC ASIA și video-ul „Where Is My Chest?”:

 
Sursa: soompi.com

TAGS: