//Amplu interviu acordat recent de actrița Goo Hye Sun, în care a povestit cu calm despre divorțul de Ahn Jae Hyun

Amplu interviu acordat recent de actrița Goo Hye Sun, în care a povestit cu calm despre divorțul de Ahn Jae Hyun

Într-un interviu acordat recent de actrița Goo Hye Sun, aceasta a explicat motivele care au dus la divorțul de soțul ei, actorul Ahn Jae Hyun.

Ea a dezvăluit că familia sa a fost foarte îngrijorată în perioada în care s-a declanșat scandalul legat de despărțirea de soțul ei.

Ea a făcut următoarea mărturisire: „În timp ce soțul meu se dezvolta, eu regresam, așa că m-am simțit abandonată”.În timpul interviului, Goo Hye Sun a spus:

„Când au apărut informațiile despre divorțul nostru, părinții mei credeau că voi muri. Eu nu am fost niciodată o fire foarte mânioasă, dar am devenit foarte violentă. Din momentul în care am început să mă port altfel decât sunt, familia mea a fost șocată și au crezut că nu pot fi lăsată singură. Prima dată, a stat cu mine sora mea mai mare timp de o săptămână, apoi a stat mama mea. Am fost internată apoi în spital timp de o lună. După ce am primit consiliere, mă simt mult mai împăcată”.

Apoi, actrița a explicat comportamentul său în perioada scandalului:

„Regret multe lucruri și sunt unele momente ale comportamentului meu pe care nici eu nu mi le pot explica, dar cred că am strâns atât de multă ură, încât a fost greu de îndurat. Am avut atât de multă încredere în el, încât nu am putut să îl iert, și au existat momente în care am fost atât de furioasă, încât simțeam că o iau razna. Dar am încercat să uit, din clipa în care mi-am propus să îmi reiau viața de la capăt”.

În legătură cu căsnicia ei cu Ahn Jae Hyun, Goo Hye Sun a spus: „Nu au fost prea multe zile rele. Nu am avut prea multe motive de ceartă și nu am făcut multe lucruri pe care celălalt le-ar fi urât. Ce am urât cel mai mult a fost că bea prea mult, dar pentru că a doua zi regreta ce a făcut, într-un final acceptam asta. Pentru că era o persoană sensibilă, care avea întotdeauna păr de animale pe hainele lui, probabil că i-a fost și lui greu. Dar rar se supăra pentru asta și zâmbeam, ne țineam de mână și trăiam ca orice alt cuplu obișnuit”.Goo Hye Sun a povestit apoi contextul în care soțul ei a cerut divorțul: „A început să plece dimineața devreme la sală și venea seara târziu, după o băută. La început, m-am gândit că doar dorește să-și facă treaba bine pentru rolul său și îl complimentam. Văzându-l cum și-a modelat corpul într-o lună, m-a făcut să îl privesc într-o nouă lumină și eram fericită să îl văd cum crește. Chiar și atunci când și-a luat propriul apartament în luna iunie și îmi era greu să iau legătura cu el, mă gândeam doar că are nevoie de timp pentru a se pregăti pentru rol. Dar după o lună, mi-a spus că vrea să își trăiască propria viață și că dorește divorțul.
După ce ne-am căsătorit, eu nu am avut prea multe proiecte la TV. Soțul meu a început să lucreze mai mult, iar cineva trebuia să facă treaba din casă. În timp ce soțul meu se dezvolta, eu regresam, așa că m-am simțit abandonată. Când ne-am întâlnit prima dată, eu eram „sunbae” și mă respecta. Deși munca de acasă este importantă, m-am simțit ca și cum aș fi fost încuiată aici, de parcă aș fi fost aruncată pentru că îmi lipsea un picior”.

În finalul interviului, Goo Hye Sun a confirmat faptul că va divorța de Ahn Jae Hyun, spunând: „Divorțăm. Nu am niciun motiv să îl mai văd din nou pe Ahn Jae Hyun. Cel mai dificil lucru de acceptat a fost faptul că a discutat despre viața noastră privată la agenția lui”.
Sursa: koreaboo.com