//Astăzi a avut loc cea de-a doua audiere în procesul fostei iubite a lui Park Yoo Chun, Hwang Ha Na

Astăzi a avut loc cea de-a doua audiere în procesul fostei iubite a lui Park Yoo Chun, Hwang Ha Na

Astăzi, 19 iunie 2019, a avut loc cea de-a doua audiere în procesul în care fosta iubită a lui Park Yoo Chun, Hwang Ha Na, este acuzată de achiziționare și consum de droguri.

Înainte de această audiere, Hwang Ha Na a scris 14 scrisori prin care și-a cerut scuze pentru faptele ei și a recunoscut o parte din acuzațiile formulate de procuratură împotriva ei.Totuși, ea nu a recunoscut faptul că în luna martie a acestui an s-ar fi drogat alături de idolul K-Pop, declarând că a fost cu el pe 12 și 13 martie, dar acesta s-a drogat singur.

 

În luna aprilie a.c., când Hwang Ha Na a fost arestată, ea a susținut că s-a drogat împreună cu Park Yoo Chun. Idolul a susținut apoi imediat o conferință de presă în care a negat toate aceste acuzații dar, fiind și el pus sub acuzare, a fost testat anti-drog, teste care au ieșit pozitive, asta demonstrând că a utilizat droguri. El a fost arestat pe 26 aprilie a.c. și a recunoscut că a achizițonat de trei ori droguri și s-a drogat de șapte ori împreună cu Hwang Ha Na.


Deja a avut loc prima audiere în procesul lui Park Yoo Chun, în care procuratura a cerut un an și șase luni de închisoare pentru acesta, și plata unei amenzi penale de 1.400.000 de woni (aproximativ 1.200 de dolari), sentința așteptându-se a se pronunța pe 2 iulie a.c.

Următoarea audiere a lui Hwang Ha Na va fi pe 10 iulie 2019.

În 2015, ea a mai fost suspectată de vânzare și folosire ilegală de droguri, dar atunci nu a fost chemată la interogatoriu și nici nu a fost pusă sub acuzare. Atunci a existat suspiciunea că a reușit să evite acuzarea datorită influenței familiei sale, ea fiind nepoata președintelui uneia din cele mai mari companii de lactate din Coreea de Sud, întrucât o persoană din cercul ei de cunoștințe care a folosit ilegal droguri împreună cu ea a fost condamnat la 2 ani și jumătate de închisoare cu suspendare.
Sursa: koreaboo.com