//Astăzi a început cel de-al doilea proces al lui Seungri (BigBang). Procuratura a cerut audierea a 22 de martori

Astăzi a început cel de-al doilea proces al lui Seungri (BigBang). Procuratura a cerut audierea a 22 de martori

Cel de-al doilea proces al fostului membru al trupei BigBang a avut loc astăzi, 14 octombrie 2020, în care este acuzat de 8 infracțiuni, printre care și filmare ilegală și distribuire de înregistrări cu conținut sexual.

Și în timpul primului său proces, care a avut loc pe data de 16 septembrie 2020, acesta a negat toate acuzațiile care i se aduc, cu excepția încălcării Legii tranzacțiilor străine.Procesul a durat mai mult de o oră și Seungri nu s-a abătut de la poziția inițială. El a negat în continuare acuzația că ar fi făcut acele înregistrări personal. Când a fost întrebat cum a intrat în posesia acelor imagini cu conținut explicit sexual, Seungri a declarat că i-au fost trimise prin WeChat de către un angajat al unui bar de entertainment din Singapore. Totuși, a recunoscut că i-au fost trimise în grupul privat de chat, din care făceau parte și Jung Joon Young și Kim In Cheol.

Seungri mai este acuzat de folosirea de prostituate pentru niște investitori din Taiwan, Japonia și Hong Kong, precum și încălcarea Legii Alimentației și delapidare de fonduri prin clubul deținut de el, Monkey Museum.

Procesul va continua săptămânal, începând din data de 12 noiembrie, și vor depune mărturie 22 de martori, 9 dintre aceștia fiind pentru acuzațiile de prostituție și filmări ilegale.

Sursa: koreaboo.com