//Au apărut noi detalii despre accidentul în care și-a pierdut viața actrița Han Ji Sung

Au apărut noi detalii despre accidentul în care și-a pierdut viața actrița Han Ji Sung

Actrița Han Ji Sung, fostă componentă a trupei B. Dolls a decedat pe 7 mai a.c., fiind lovită de două mașini pe autostrada care merge la Aeroportul Internațional Incheon.

Din înregistrările cutiei negre a autovehiculelor reiese că regretata actriță a ieșit din mașină după ce soțul său care coborâse deja, se afla aproape de gardul de protecție al autostrăzii. El nu a văzut că soția sa a fost accidentată decât când s-a întors deja la mașină.Declarația inițială a soțului actriței a fost: „A trebuit să merg la toaletă, așa că am oprit brusc mașina. M-am dus să îmi fac nevoile în pădurea din apropiere și mi-am dat seama de accident când m-am întors”. El a mai spus că nu a știut că soția lui a ieșit din mașină.

Astăzi, 9 mai a.c., soțul și-a schimbat declarația cu privire la accident. Acum el a dezvăluit faptul că în acea noapte era beat și că nu știe dacă și soția lui băuse.

Un martor la întreaga scenă a declarat: „Tocmai trecusem. Totuși, am văzut pe cineva care vomita în spate”.
Poliția cercetează acum și cardul de credit folosit la plata băuturilor pentru a afla cu cine au fost cei doi și a cerut și autopsia victimei.
Înmormântarea regretatei artiste va avea loc mâine, 10 mai a.c.
Sursa: kstarlive.com

Vedeți și: Actrița Han Ji Sung a murit într-un accident de mașină