//Au apărut zvonuri cum că actorii Bae Doona și Son Suk Gu ar avea o relație. Agenția lor răspunde

Au apărut zvonuri cum că actorii Bae Doona și Son Suk Gu ar avea o relație. Agenția lor răspunde

Conform unor surse, actrița Bae Doona și actorul Son Suk Gu ar fi împreună încă din 2017.

Cei doi au apărut împreună în serialul canalului Netflix, Sense8 Sezonul 2, serial în care Bae Doona joacă permanent, iar Son Suk Gu a apărut doar într-un segment al serialului.S-a mai relatat și faptul că Son Suk Gu a urmat-o pe Bae Doona, alăturându-i-se și în agenția care o reprezintă, Saetbyul-dang Entertainment.

Cei doi au postat fotografii împreună și pe conturile lor din rețelele de socializare, unde apărea împreună în diverse ocazii, fără să le pese de atenția pe care o primeau de la cei din jurul lor.

La aceste zvonuri, agenția lor a declarat că cei doi sunt doar prieteni: „Știrea despre Bae Doona și Son Suk Gu nu este adevărată. Ei sunt doar colegi apropiați, care fac parte din aceeași agenție”.

În prezent, Bae Doona se pregătește pentru viitoarea ei dramă, „Kimgdom”, tot a canalului Netflix. Anul acesta a fost lansat și filmul în care ea este protagonistă, „Drug King”.

Cea mai recentă apariție a lui Son Suk Gu este în drama canalului KBS, „Suits”, unde interpretează personajul David Kim și a mai jucat în drama canalului tvN, „Mother”.
Sursa: koreaboo.com