//Băieții din trupa BTS au împărtășit fanilor bucuria plecării lor spre Grammy Awards 2019

Băieții din trupa BTS au împărtășit fanilor bucuria plecării lor spre Grammy Awards 2019

BTS sunt în drum spre Los Angeles pentru a participa la ceremonia de decernare a Premiilor Grammy 2019 și au ținut să împărtășească această bucurie cu fanii lor.

Ceremonia de decernare a Premiilor Grammy 2019 va avea loc pe 10 februarie a.c., la Staples Center din Los Angeles, Statele Unite ale Americii.Trupa BTS a fost invitată la această ceremonie, fiind prima celebritate sud-coreeană care a primit această onoare din întreaga istorie a acestor premii, iar directorul artistic al albumului „Love Yourself: Tear” a fost nominalizat la categoria Best Recording Package (într-o traducere motte a motte, cel mai bun ambalaj al unui album).

Pentru a putea participa la acest eveniment, cei șapte băieți au plecat astăzi din Coreea de Sud și, de-a lungul zilei, au postat multe fotografii și au ținut la curent fanii cu ceea ce fac și simt pe rețelele de socializare.

RM și Jimin și-au făcut selfie în avion, comentând: „Plecăm acum”.

Au avut multe postări în care și-au împărtășit fanilor gratitudinea, spunându-le: „Vă mulțumim că ne-ați făcut un cadou de neuitat”.

BTS vor participa la ceremonia Grammy Awards 2019 în calitate de prezentatori, ceremonie ce va avea loc mâine, 10 februarie 2019, ora 20,00 EST (Ora Standard de Est), adică ora 1,00 noaptea (11 februarie) ora României.
Sursa: soompi.com

TAGS: