//BewhY a anunțat că se căsătorește cu iubita sa, cu care este într-o relație de opt ani

BewhY a anunțat că se căsătorește cu iubita sa, cu care este într-o relație de opt ani

Rapper-ul BewhY se însoară!

Astăzi, 22 octombrie 2020, BewhY a postat o scrisoare pe contul său de Instagram, prin care își anunță căsătoria.Vedeți mai jos traducerea integrală a scrisorii artistului:

„Bună ziua, sunt BewhY!
Astăzi, vă scriu pentru a vă anunța cea mai mare binecuvântare pe care am primit-o de la Dumnezeu.
Sunt atât de recunoscător să spun că mi-am găsit partenera de viață, în care pot avea încredere și pe care mă bazez de când aveam 20 de ani. După o relație de opt ani, vrem să ne creăm o familie în numele Domnului și am decis să ne legăm viețile înainte de înrolarea mea în armată.
Pe timpul celor opt ani de relație, partenera mea a suferit mult din cauza comentariilor malițioase și a criticilor, și chiar a trebuit să-și șteargă conturile de rețelele de socializare, pentru că se întâlnea cu mine. Sper sincer ca această decizie pe care am luat-o împreună să nu se întoarcă împotriva noastră, ca o săgeată.
Din cauza COVID-19, ceremonia va avea loc doar alături de membrii familiei. Din considerație pentru mireasă, care nu este o celebritate, toate celelalte detalii despre nuntă nu vor fi făcute publice.
Vă mulțumesc sincer tuturor celor care ne transmit întotdeauna dragoste și binecuvântări și vă rog să binecuvântați viitorul acestei familii!”

 

View this post on Instagram

 

#구약신약아래백년가약

A post shared by BewhY (@bewhy.meshasoulja) on

Rapper-ul BewhY a câștigat în anul 2016, ediția a-5-a a show-ului de televiziune „Show Me the Money 5”, iar acum este producător al ediției „Show Me the Money 9”. El este cunoscut ca fiind un creștin extrem de devotat religiei.

Felicitări lui BewhY și viitoarei sale soții!Sursa: soompi.com

TAGS: