//Big Hit a anunțat că Jungkook este accidentat și nu va participa la coregrafiile concertului de la Londra

Big Hit a anunțat că Jungkook este accidentat și nu va participa la coregrafiile concertului de la Londra

Jungkook nu va mai putea dansa în timpul concertului din această seară a trupei BTS de la Londra.

S-a anunțat că acesta a suferit o accidentare la picior.Astfel, compania trupei, Big Hit Entertainment, a făcut un anunț oficial, explicând faptul că Jungkook s-a rănit la călcâi din cauza unei căzături. Accidentarea se pare că nu este foarte gravă, însă participarea în continuare la coregrafii ar putea duce la complicații.

Vedeți mai jos comunicatul dat de către agenția trupei:

„Bună seara, suntem Big Hit Entertainment.

Doamnelor și domnilor, cu regret vă anunțăm că a apărut o problemă care ar putea afecta prestatia unuia din membrii trupei BTS, prestație programată pentru această seară, și anume Jungkook.

Cu aproximativ două ore înainte de repetiții, Jungkook se încălzea în culise, când a căzut pe podeaua lunecoasă și s-a rănit la călcâi. Echipa medicală a intervenit imediat, acordându-i tratamentul necesar. După părerea echipei medicale, rana nu este gravă, dar participarea la coregrafii ar putea cauza agravarea acesteia.

Urmând sfatul medicilor, Jungkook va fi prezent pe scenă în seara asta, în schimb, în timpul coregrafiilor, va sta pe scaun.

Ne cerem sincer scuze tuturor fanilor care așteaptă cu nerăbdare concertul din această seară și vă rugăm să fiți înțelegători.

Vă mulțumim.”
Îi dorim și noi însănătoșire grabnică lui Jungkook!

Sursa: kstarlive.com

TAGS: