//Big Hit confirmă participarea lui Ed Sheeran la o viitoare piesă a trupei BTS

Big Hit confirmă participarea lui Ed Sheeran la o viitoare piesă a trupei BTS

Ed Sheeran a compus o altă piesă pentru BTS!

Pe 26 iunie 2021, Ed Sheeran a fost prezent într-o emisiune radio din Statele Unite ale Americii, pentru a vorbi despre noul său single „Bad Habits”.

În timpul acestei emisiuni, artistul a declarat: „De fapt, am lucrat cu BTS la ultima lor înregistrare și tocmai le-am scris o piesă pentru noul lor album. Și sunt niște băieți super, super grozavi”.Ieri, 27 iunie a.c., o sursă a companiei trupei, Big Hit, a declarat pentru media sud-coreeană: „Este adevărat că Ed Sheeran particiă la noua melodie a trupei BTS”.

BTS are o versiune CD a hit-ului lor în limba engleză „Butter”, care va apărea în luna iulie, iar Big Hit a anunțat că va fi și o piesă nouă, „care îți va face inima să bată pe ritmul energiei pozitive a trupei BTS”.

Încă nu este clar dacă această nouă piesă scrisă de Ed Sheeran va apărea pe versiunea CD „Butter” sau va face parte dintr-un alt album, ce va fi lansat în viitor. Întrabați fiind dacă această piesă va fi lansată în iulie, cei de la Big Hit au declarat: „Nu vă putem confirma detaliile”.

Prima colaborare a lui Ed Sheeran cu BTS a fost la piesa „Make It Right”, de pe albumul „Map of the Soul: Persona”, lansat în 2019.Așteptăm și noi cu nerăbdare această piesă!

Sursa: soompi.com

TAGS: