//Big Hit Entertainment a primit premiul „Brand Identity Award” pentru noul brand de identitate a trupei BTS

Big Hit Entertainment a primit premiul „Brand Identity Award” pentru noul brand de identitate a trupei BTS

Compania trupei BTS, Big Hit Entertainment a anunțat că a fost premiați la „iF Design Award 2018”.

Astăzi, 9 februarie a.c., un reprezentant al companiei a anunțat faptul că noul brand de identitate vizuală a trupei BTS a câștigat premiul de la categoria „Corporate Identity/Branding award in the Communication Design”. Decizia a fost luată după ce 63 de jurați au fost de acord că ei merită această prestigioasă recompensă pentru uimitoarea lor muncă și activitate pentru trupa BTS.La debutul trupei, agenția lor i-a descris pe cei 7 băieți ca fiind „tineri care luptă împotriva suprimărilor și a prejudecăților”.

Odată cu trecerea timpului și maturizării membrilor, agenția a rebranduit trupa, sub sloganul „Beyond The Scene” („Dincolo de Scenă”), care implică visele și țelurile mărețe ale celor 7 băieți.

 „iF DESIGN AWARD” este una din cele mai prestigioase competiții de design din întreaga lume. Încă din anul 1953, manufacturierii și design-erii din lumea întreagă au tânjit la acest premiu, ca o recunoaștere a  calității și excelenței, precum și o provocare în a crește competitivitatea. Pentru consumatori, însă, a devenit un simbol al încrederii.

Felicitări, Big Hit!

Sursa: kstarlive.com

TAGS: