//Bombă neexplodată găsită pe platourile de filmare a filmului „The Eternals”, în care Ma Dong Seok joacă alături de Angelina Jolie

Bombă neexplodată găsită pe platourile de filmare a filmului „The Eternals”, în care Ma Dong Seok joacă alături de Angelina Jolie

Actorii și membrii echipei de producție au fost recent evacuați de pe platourile de filmare a studiourilor americane Marvel Cinematic Univers, acolo unde se lucrează la noul film cu supereroi „The Eternals”, din cauza descoperirii în locație a unei bombe nexplodate.

Ieri, 4 noiembrie 2019, numeroase publicații americane și britanice au anunțat descoperirea unei bombe nexplodate în locația de filmare, din Insulele Canare.S-a anunțat că Angelina Jolie, Richard Maddec și numeroși membri din echipa de producție au întrerupt imediat filmările după ce a fost descoperită bomba și au fost evacuați în siguranță pe o insulă învecinată. Actorul sud-coreean, Ma Dong Seok, care joacă în acest film, nu era prezent la acel moment pe platoul de filmare.

După ce experții pirothniști veniți la fața locului au ridicat bomba și au verificat locul, pentru a nu mai exista cumva încă una, s-au reluat într-un final filmările.
Se pare că bomba nu era una realizată de teroriști, ci mai degrabă o bombă rămasă nexplodată din timpul celui de-al doilea război mondial.
Ma Dong Seok va interpreta personajul Gilgamesh, un erou cu super puteri care se poate lua la întrecere cu Thor sau Hercule.

Filmul „The Eternals” va avea premiera în luna noiembrie 2020.
Sursa: soompi.com

Vedeți și: Actorul Ma Dong Seok va juca într-un viitor film american cu supereroi, realizat de Studiourile Marvel