//„Bride of The Water God” – punctul de cotitură pentru actorul Nam Joo Hyuk

„Bride of The Water God” – punctul de cotitură pentru actorul Nam Joo Hyuk

Ieri, 22 august, a fost difuzat și ultimul episodul a dramei „Bride of The Water God”.  După terminarea filmărilor, întreaga echipă de actori și-au împărtășit gândurile cu fanii.

Nam Joo Hyuk a declarat: „Pe perioada celor 6 luni de filmări ne-am simțit bine. Evident, au fost părți pe care mi-aș fi dorit să le pot face mai bine dar, acum, că s-a încheiat mă simt atât ușurat cât și trist. Sunt recunoscător echipei și colegilor că m-au sprijinit”.Când a fost întrebat ce reprezintă drama „Bride of The Water God” pentru el, acesta a spus: „Personal cred că e un important punct de cotitură pentru mine. Am învățat câte ceva nou din fiecare producție, dar cred că am învățat mult mai mult în special din aceasta. În loc să mă simt intimidat, am simțit mai mult un fel de responsabilitate. Sper să mai cunosc și pe viitor astfel de responsabilitate și să arăt o imagine mult mai matură.”.

Replica lui favorită din dramă a fost: „Crezând în ceea ce vrei să crezi este adevărul tău. Pentru că așa este mai ușor și mai puțin istovitor”.

Nam Joo Hyuk a mai adăugat: „Mi-au plăcut replicile romantice, dar cuvintele pe care Habaek (personajul interpretat de el) le-a rostit oamenilor m-au impresionat profund: „Dacă înțelegi, totul devine ușor”. Am simțit că voi începe și eu să înțeleg mult mai multe lucruri”.

Despre personajul său, Habaek, el a declarat că este dificil de descris, fiind o combinație între grație și bădărănie. „Este un zeu al zeilor. Dar, la începutul dramei, după o serie de incidente, devine cam stângaci. M-am gândit mult cum să exprim această stângăcie fără să îi știrbesc aura. Am vrut să arăt o altă imagine față de cea arătată înainte”.
Întrebat dacă au fost și incidente amuzante, el a spus: „Atmosfera din platou a fost cu adevărat frumoasă. Cred că am râs tot timpul pe parcursul filmărilor. Mai ales eu și Nam Soo Ri (Park Kyu Sun) am avut dialoguri și expresii foarte amuzante așa că, la un moment dat, nu ne puteam opri din râs”.

El a concluzionat, mulțumind telespectatorilor: „Mulțumită lor, am fost capabili să adunăm împreună amintiri frumoase. Sper ca munca noastră să râmănă în memoria lor pentru mult timp”.

Vedeți mai jos imagini de după încheierea filmărilor, cu întreaga echipă din fața și din spatele camerelor de filmare:
Sursa: soompi.com