//BTS a câștigat și anul acesta premiul Top Social Artist la Billboard Music Awards!

BTS a câștigat și anul acesta premiul Top Social Artist la Billboard Music Awards!

Este al patrulea an consecutiv când trupa BTS este pleacă acasă cu un trofeu de la ceremonia BBMA (Billboard Music Awards).

Ceremonia de anul acesta a avut loc ieri, 14 octombrie 2020, la Los Angeles (SUA).BTS a câștigat Top Social Artist, un premiu decernat în urma voturilor fanilor, și au concurat alături de mari nume internaționale, nominalizații la această categorie fiind EXO, GOT7, Billie Eilish și Ariana Grande.

Trupa BTS a mai fost nominalizată și la categoria Top Duo/Group.Vedeți mai jos discursul lor de mulțumire după obținerea acestui premiu:

„Vă mulțumim, ARMY, pentru că ne-ați oferit acest premiu timp de patru ani la rând. Credem că acest premiu este dovada vie că indiferent unde suntem, ARMY și BTS sunt la fel de apropiați și activi, ca întotdeauna. Este o sărbătorire a legăturii noastre speciale. Din nou, mulțumim din suflet ARMY și Billboard pentru premiu”.

Se pare că scena de pe care au cântat piesa „Dynamite” pentru această ceremonie a fost amplasată pe Terminalul 2 al Aeroportului Internațional Incheon (Seul, Coreea de Sud).

Felicitări, BTS!
Sursa: koreaboo.com

TAGS: