//BTS nu își vor schimba numele în „Beyond The Scene”

BTS nu își vor schimba numele în „Beyond The Scene”

Site-uri de știri anunță că trupa BTS își va schimba numele în „Beyond The Scene” – în traducere „Dincolo de Scenă” după ce Rap Monster a rostit aceasta la sfârșitul videoclipului lor introductiv.

Dar numele trupei nu se schimbă, această denumire fiind doar una complementară!

BTS rămâne Bangtan Sonyeondan dar, așa cum adițional se mai numesc și Bulletproof Boy Scouts (o traducere literară a numelui trupei) se vor mai numi și „Beyond The Scene”.

Au lansat acest nou concept alături de noul lor logo astazi, 5 iulie 2017.

Prin noul logo sunt prezentați băieții din trupă care intră pe o ușă ce reprezintă trecerea lor din prezent către un viitor mai bun.

Când trec de acea ușă, membrii dau față în față cu ARMY, care semnifică imaginea lor inocentă.

Cele două logo-uri semnifică armonia dintre trecut și prezent.

„Noi am definit și vizualizat o combinație globală a conceptelor albumelor BTS și munca acestora de-a lungul timpului într-un concept futuristic” – a declarat compania care îi reprezintă, Big Hit Entertainment.

Logo-ul final a fost creat după numeroase consultări cu design-eri de top și firme de cercetări de piață.

„Identitatea noului brand a fost rezultatul muncii de un an de zile a membrilor trupei cu firme de top de consultanță din Coreea, luându-se în considerare și opinia fanilor.” – au mai declarat reprezentanții Big Hit Entertainment.

Tot ce va ține oficial de trupa BTS, de acum încolo, se va face sub noul logo.

BTS au scris pe Twitter cât sunt de entuzismați de noul lor logo.

„Chiar îmi place noul brand. Am fost atât de bucuros încât am dorit să vi-l arătăm chiar cu o zi mai devreme. Mă simt bine, în special pentru că este o imagine care ne conectează pe noi cu ARMY, transformându-ne într-o singură entitate.!!” – BTS

 

Vedeți mai jos videoclipul introductiv al noului logo!

 

 

Sursa: koreaboo.com

TAGS: