//Canalul de YouTube al actorului Park Seo Joon a fost șters de hackeri. Vedeți declația actorului și a agenției sale

Canalul de YouTube al actorului Park Seo Joon a fost șters de hackeri. Vedeți declația actorului și a agenției sale

Pe 10 decembrie 2019, agenția lui Park Seo Joon a anunțat că tot conținutul de pe canalul de YouTube al actorului, RecordPARK, a fost șters de hackeri.

Canalul va fi suspendat până va putea fi redeschis.Extrem de supărat, Park Seo Joon a postat următorul mesaj pe contul său de Instagram: „Mă doare inima pentru că e ca și cum amintirile mele au fost șterse. Sper sincer să nu mai apară și a doua pagubă”.

Agenția actorului, însă, a dat următorul comunicat: „Bună ziua, suntem Awesome ENT.
În dimineața zilei de 9 decembrie, au fost descoperite activități de genul blocarea accesului administratorului și ștergerea postărilor pe canalul personal de YouTube al lui Park Seo Joon.
Noi am cerut centrului de administrare a platformei YouTube să recupereze datele șterse și să ia măsuri în privința pagubelor cauzate de hackeri.
În plus, vom cere oficial Diviziei de Investigare Cibernetică să investigheze acest act ilegal care a creat un disconfort total. Până stabilim exact dezastrul creat, vom opri toate operațiunile pe canalul RecordPARK.
E nefericit faptul că am îngrijorat fanii care îl iubesc pe Park Seo Joon și abonaților canalului lui și ne vom strădui să recuperăm totul cât mai repede”.
Sursa: soompi.com